Nieuws

Goed nieuws!

We hebben het gehaald! Er komt glasvezel voor IJlst, Woudsend, Workum, Koudum en Heeg! Op woensdag 7 April eindigde de campagne voor glasvezel in de 5 kernen in súd-Súdwest Fryslân. Delta fiber netwerk heeft met trots aangekondigd dat de aanleg daadwerkelijk plaats gaat vinden.

Wij zijn ongelofelijk trots dat het gelukt is. En daarmee veel financiële steun binnen gehaald hebben voor de clubs. Inwoners die zich nog niet in hebben geschreven kunnen dat alsnog doen zonder de bijkomende kosten van €650,-  en daarbij ook ons nog steeds steunen.

Op 21 April sluit de inschrijving definitief en wordt de eindstand van de clubactie opgemaakt.

Poffertjes?

26 maart 2021

Zaterdag 3 april staat wij, de deelnemende sportverenigingen, samen met Delta Fiber Netwerk op het parkeerterrein aan de Dassenboarch tegenover de Poiesz . Wij delen daar poffertjes uit (met de kraam hiernaast) en kunnen u voorzien van informatie. Wij zijn daar aanwezig van 10.00 tot 16.00.

Zien we u dan? 

Online informatieavond

25 februari 2021
Afgelopen woensdag was er een online informatieavond van Delta Fiber Netwerk over de campagne Sudwest Fryslan. Alle informatie omtrent de campagne werd hier uitgelegd. Heeft u het gemist? Geen probleem. Klik hiernaast op de video en kijk de webinar. 

Heeft u na de clip nog vragen? Klik hieronder op de button. 

Video afspelen

Dat gaat snel he?

22 februari 2021
Heeft u wel eens nagedacht over hoe snel de techniek zich ontwikkeld? Kijk het filmpje hiernaast. Vraagt u zich maar eens af uit welk jaar dit filmpje komt..

 

 

Antwoord: 1998

Start van de campagne

18 februari 2021
De campagne van Delta Fiber Netwerk is officieel van start gegaan. Lees hieronder het persbericht wat in de kranten staat.