Waarom glasvezel?

Wat zijn de voordelen van glasvezel?

U zult vast denken, mijn internet en televisie is prima. Ik hoef niet zo nodig glasvezel dus waarom word dit nu aangeboden. Omdat wij als sportclubs uiteraard iedereen zo goed mogelijk willen informeren heeft Delta Fiber netwerk een leaflet gemaakt voor ons met alle voordelen op een rijtje. Klik hieronder om die leaflet in te zien. 

Hoe gaat de aanleg in zijn werk?

Hiernaast staat een filmpje waarin Delta Fiber Netwerk precies uitlegt hoe de aanleg in zijn werk gaat. 

Waarom willen we glasvezel in IJlst?

Waarom willen we eigenlijk glasvezel? 

Bij glasvezel denken veel mensen aan snel internet. Klopt! Maar er is meer… Omdat glasvezel speciaal is aangelegd voor het gebruik van internet, heeft het veel voordelen ten opzichte van DSL en kabelinternet. Ga maar na: DSL is oorspronkelijk aangelegd voor de telefonie. Het internet kwam later en was een bijzaak. En kabel? Dat is aangelegd voor televisie. 

Voordelen als we nu voor glasvezel kiezen:

  • Geen aansluitkosten
  • Klaar voor de toekomst (snel en stabiel internet bij gebruik van meerdere apparaten tegelijk. Goed voor gamers, thuiswerkers en studerende kinderen, ouderen/zorg)
  • Gegarandeerde internetsnelheid voor zowel up- als downloaden
  • In veel gevallen zijn uw kosten gelijk of minder maar krijgt u meer voor uw geld
  • Hoge internetsnelheid die niet kan worden beïnvloed
  • Als we genoeg aanmeldingen hebben behaald, wordt er in mei/ juni al gestart met de aanleg naar de huizen en kunnen in september de eerste aansluitingen al worden geactiveerd!
  • En; wanneer u zich aanmeldt bij Delta of Caiway via deze website ontvangt u zelf €25,- en ontvangen onze aangesloten sportverenigingen* €50,- per aanmelding als het benodigde aantal aanmeldingen zijn behaald! 
  • Lukt het ons niet om in IJlst nog 200 aanmeldingen te halen voor 7 april 2021, dan kan het nog jaren duren voordat we weer in aanmerking voor glasvezel zullen komen.

 

*Momenteel hebben 5 sportverenigingen zich aangemeld voor de actie en zetten zij zich actief in voor het behalen van de 200 aanmeldingen. Denkt u als IJlstervereniging ook bij te kunnen dragen? Neem dan contact met ons op.

DELTA Fiber Netwerk is partij die het netwerk aanlegt. Voor het abonnement kunt u kiezen uit 4 telecomaanbieders. Met de abonnementen van Caiway en Delta ondersteunt u de clubs. U kunt bij zowel Delta als Caiway gemakkelijk kiezen tussen een totaalpakket met internet, TV (met behoud van uw huidige zenderpakket) en optioneel telefonie, een pakket met alleen internet of kies voor een zakelijk pakket. 

Hieronder bevindt zich de link naar de keuzewijzer, als u echter gebruik wil maken van de actie waarbij u €25,- ontvangt en u de IJlsterverenigingen steunt, meld u dan niet aan via de keuzewijzer maar ga terug naar deze website en meld u aan via de aanmeld knoppen op onze website. Alleen dan ontvangt u €25,- en ontvangen de IJlsterverenigingen €50,- voor uw aanmelding of wilt u geholpen worden met uw aanmelding? Bel dan met onze glasvezeladviseur Igor op 06-38 61 29 20. Igor is bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. 

 

 

2011-07_IJlst_Oude_Stadhuis

Abonnement afsluiten met korting?

Wanneer Delta of Caiway een aanmelding ontvangen via deze website ontvangt u €25,- en ontvangen onze lokale verenigingen €50,- per aanmelding als het benodigde aantal aanmeldingen is behaald!

Let op: Deze actie geldt alleen als u zich aanmeldt via de Aanmeldknop op deze website!